Site Loader

De tuin: een heel lastige plek om goed in te richten, omdat je er zoveel verschillende dingen mee kan doen. De volgende dingen kunnen jou misschien helpen met het inrichten van je tuin, omdat ze stuk voor stuk erg leuk zijn om te hebben en jouw tuin misschien wel naar een ander niveau kunnen tillen. 

Buitenkeuken

Als je een echt chique tuin wil dan is een buitenkeuken perfect. Je kunt dan in de lente en de zomer lekker buiten koken en feestjes organiseren of bezoek uitnodigen. Je hebt dan een perfecte gezellige plek om dat bezoek te ontvangen. Je hoeft ook niet telkens weg naar binnen en je bezoek alleen te laten. Buitenkeukens kunnen wel duur zijn, en in de winter gebruik je ze niet. Denk daarom wel goed na of je het je kan veroorloven.

Water

Een vijver of een zwembad geeft je tuin een hele gave, andere uitstraling. Een zwembad straalt in de zomer als je hem kan gebruiken luxe uit. Dat is dan ook een heerlijke plek om te zitten en te zonnen. Een vijver straalt rust uit, vooral als je er kleine versnellingen of watervalletjes in laat zetten. Die maken dan ook een heerlijk rustgevend geluid. 

Hangplanten

Als je niet zoveel ruimte hebt is de hoogte in gaan ideaal, vooral met planten. Het is ook handig als je geen planten op de grond wil hebben of als je niet veel moeite wil doen. Vaak kun je hangplanten zo in een winkel kopen en hoef je er niks meer aan te doen. 

Je kan ook de hoogte in gaan door een kast te kopen voor je planten. Dat is ook een super oplossing voor méér planten, met minder ruimte.  

Tip

Een laatste tip is als volgt: ruim je tuin op. Je tuin voelt altijd veel groter als hij schoon is en net als bij de woonkamer is het gewoon veel fijner om er te zijn als alles er netjes uitziet. Vaak houden veel mensen hun tuin niet goed schoon, zeker niet buiten het buiten-zit-seizoen.

admin