Site Loader
Inloopkast-Tuinbestratingwinkel

Bij de meeste sterren zie je de mooiste en grootste inloopkasten. Jaloers! Een droom voor bijna elke vrouw die vaak onrealistisch lijkt. Maar wist je dat jij heel simpel ook je eigen inloopkast kan creëren? Dit kan gewoon in je slaapkamer of in een kleine aparte kamer. Hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Gordijnen

Een gemakkelijke en handige manier om je eigen inloopkast te creëren, is door een scheiding te maken door middel van gordijnen. Met de rails op het plafond en op de grond is het zelfs mogelijk om schuifdeuren te gebruiken. Zo maak je met een kleine aanpassing een compleet nieuwe ruimte zonder er een hele muur te plaatsen.

Planken

Heb jij bijvoorbeeld een zwak voor schoenen? Kan je het niet laten om steeds een nieuw paar aan te schaffen? Dan verdienen ze waarschijnlijk een mooi plekje in je inloopkast. Hang een aantal planken op en zet daar al je schoenen netjes neer. Heb je een grote collectie? Maak een schoenenkast! Door ze op kleur en soort te sorteren zie je gelijk wat je in huis hebt. Bij kleinere collecties berg je ze op in een mooie bak en zet je deze op een plank boven je kleding.

Kasten

Nog simpeler is het gebruik van kasten. Zet een aantal losse kasten naast elkaar in een U-vorm of een L-vorm en je bent klaar. Heb je in je slaapkamer een nis waar je niks mee kan? Plaats een losse kast of bevestig planken aan de muur. Een prima basis voor je inloopkast. Leuke tip: Hang een tang tussen twee muren waar je je kleding aan ophangt. Hang ze op aan houten of metalen hangers, dit oogt gelijk netjes en rustig.

Light is the key

Licht is super belangrijk, waar dan ook in huis. Als het wat donkerder is in je kamer, is het fijn dat je je aangetrokken outfit wel kan zien. Heb je geen ramen bij je inloopkast? Kies dan voor licht in een natuurlijke kleur. Door kunstverlichting lijken de kleuren namelijk soms anders. Niet te warm en niet te koel licht, dan kom je het dichtst bij de realistische kleur.

Meubels

Heb je toch redelijk wat ruimte over? Het plaatsen van een mooie fauteuil is een goed idee. Zo kan je bijvoorbeeld je setje voor de volgende dag al klaar leggen, of gewoon heerlijk genieten van je mooie inloopkast. Hopelijk heb jij nu genoeg tips om zelf aan de slag te gaan. Succes!

admin